A karácsony ízét keresték és közben meglett a karácsonyfáé. Mondhatni kapufa, de mégsem, mert idén már ennél különlegesebb sörrel nem lesz dolgunk.

Nagyon-nagyon szeretem, ha egy sör különleges valamitől, ez a sör pedig különleges, talán az idei legkülönlegesebb. A karácsonyfa ízét csempészték bele.

Vannak már fenyős ízjegyeket hordozó sörök, de ennél a sörnél tovább mentek és fenyőfa levelét használták fel. A vörös IPA alapú sörhöz adott hozzávalókkal és a Chinook komlóval a Fehér Nyúl főzde jól megragadta a karácsonyi hangulatot.

Milyen a sör?

A csomagolásában a tipikus karácsonyi, nem lóg ki a kínálatból, de amikor kitöltöd tipikus IPA színt kapsz erős, stabil habbal.

Illatában olyan mintha egy sörben úszó fenyperdei pazak mellett állnál, felkelti a kíváncsiságot egyből.

A kóstolás után az első ami feltűnik a gyantás árpás ízével ami a vége felé egy igazi jó APA-vá áll össze.

Értékelés

Értékelés
4.7 5 0 1
A sör összességében nagyon egyben van és működik bármilyen furcsán is hangzik elsőre az ötlet hogy megigyuk a karácsonyfát. Nincs mit kritizálni, magasan üti a versenytársakat.
A sör összességében nagyon egyben van és működik bármilyen furcsán is hangzik elsőre az ötlet hogy megigyuk a karácsonyfát. Nincs mit kritizálni, magasan üti a versenytársakat.
4,7 rating
4.7/5
Total Score
 • Küllem
  4,0 rating
  4/5 Good
  A címke nem túl egyedi, de megmenti a csodálatos neve és a színe.
 • Íz
  5,0 rating
  5/5 Amazing
  Tökéletesen eltalált és patikamérlegen kimért íze van, egész télen ihatnád.
 • Ár/Érték
  5,0 rating
  5/5 Amazing
  Nem húzom el, mert ez a sör igenis megéri az árát.
Balazs Balazs

Akár bevalljuk, akár nem, a helyzet az, hogy sört a legtöbb ember kinézet alapján választ elsősorban. Régen láttam, már a kézművesek között ennyire csúnya sört így élből hátrányból indul ez a sör, pedig az íze miatt nincs mit szégyenkezni, mert finom. Nagyon.

Amikor összeáll egy híres pék és egy híres sörfőzdével, akkor valami igazán különleges születik. Ez esetben egy Toast Ale.

A Hopgoblin egy erdőlakó lény, amely élelemért cserébe házimunkát vagy ha nem adsz neki akkor tréfákat űz veled. Megkóstolod a sörét?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük